Reklam

3 Temmuz 2015 Cuma

GAME OF WAR OYUNU

 GAME OF WAR OYUNU


Kate upon reklamları sayesinde bir hayli ünlü olan bu oyunu merak edip deneyenleriniz olmuştur. Denemeyenler için kısaca göz atalım dedim.
Oyun öncelikle çok zamanınızı ayırmanız gereken bir oyun, sürekli görevler ve geliştirmeler mevcut ve dolayısıyla herhangi bir sonu yok. Clash of Clans oyununa göre daha fazla zaman harcamanız gerekebilir. Hem zamanınızı alan hem de telefonda şarj bırakmayan bir uygulama. Bilgisayardan oynamak isteyenler için bluestacks uygulamasını bulup indirmeniz yeterli olacaktır.
Oyunda sürekli altın almanızı isteyen reklamlar çıkıyor, bu çok rahatsız edici. Parayla oynayanlarla, parasız oynayanların dengesini çok iyi kurmalı yoksa oyun kısa soluklu olur. Yatırım yapılan 40 Milyon dolar bir anda heba olmasın.

Oyuna bağımlılık yapan bir oyun denilmiş, daha önceden Clash of Clans ya da benzeri oyunlar oynamamış insanlar için denilebilir. Zaman harcamamak için kısa sürede sildim. Bunun sebebi telefonumun sürekli hata vererek oyundan çıkması ve çok çabuk ısınması.
Oyunda ilerleyebilmek için sürekli görevleri yapmanız gerekiyor, bu görevler 3 şekilde kategorize edilmiş. Birincisi günlük görevler, sadece sizin yaptığınız hamlelere göre gerçekleştirilen görevler, ikincisi İttifak görevleri, yaptığınız ittifak için puan kazanmanızı istiyor. Üçüncüsü imparatorluk görevleri, yaptığınız marangozhane vs. bu görevlere giriyor ve öyle devam ediyor.



Oyunda bir de kahraman mevcut bu kahramana yetenek kazandırarak savaşlarda önemli rol almasını sağlayabilirsiniz. Satın aldığınız veya yağmaladığınız eşyaları kahramanınıza giydirmeniz mümkün.

Oyunu bir deneyin derim, telefonunuzda çeşitli sorunlar çıkarmıyorsa ve yeterince zamanınız varsa Athena’yı ( Kate Upton’ı) dilediğiniz kadar koruyabilirsiniz. En sona tanıtım videolarından bir kaçını ekliyorum iyi seyirler.






2 yorum:

  1. Merhabaaaa
    Blogunuzu yeni keşfetme imkanım oldu ve takibe aldım. Umarım siz de benimkine bir göz atarsınız ^-^
    sizleriizliyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

  2. blog keşif etkinliğinden geldim :) bloğunu takipe aldım.. Benim bloğum kozmetik, makyaj ve bakım önerileriyle ürün yorumlarıyla dolu. herkesi bloğuma beklerim
    blog:http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    inst:https://instagram.com/evintekkizimona/

    YanıtlaSil

ÇEKİLİŞ SONUCU

  ÇEKİLİŞ SONUCU Merhaba çekilişleri sonucunu yoğunluk sebebiyle biraz geç açıklıyorum umarım yeni yıl sizlere uğurlu gelir. Çekiliş sonucu ...