Reklam

13 Temmuz 2015 Pazartesi

KESİNLİKLE MNG KARGOYU KULLANMAYIN!

KESİNLİKLE MNG KARGOYU KULLANMAYIN!


Son zamanlarda artan internet alışverişleri ile hızla ivme kazanan kargo şirketleri yaşanan yoğunluktan dolayı her kargoyu eve teslim etmeden gelmiş gibi yapıyorlar. İki kez gitmeleri gereken adreslere bir kez gittiklerini ve yoğunluktan dolayı sizin şubeden almanız gerektiğini söylüyorlar.
ŞUBEYE GİTTİKTEN SONRA KARGONUN NE ANLAMI VAR?
Şubeye gitmeniz gerektiğini söyleyen bu şirket aslında sizin adresinize hiç gelmemiş oluyor. Adresinize gelen kargo şirketleri geldiklerine dair kapınıza ihbarname koymaları şart, fakat bunu yapmadıkları gibi bir de üste çıkıyorlar.Aynı durum sizin başınıza gelirse adresinize hiç uğramadıklarını bilin.
Siz siz olun böyle bir durumla karşılaşırsanız etrafınıza ne gibi sorun yaşadığınızı anlatınki, mağdur sayıları azalsın. Ayrıca belirtmek isterimki ptt kargonun 7 tl’ye getirdiği ürünü bu şirket 20,70 tl’ye getiriyor. Hem zamanınıza hem paranıza yazık, keşke alışveriş yapabildiğiniz internet siteleri kargo şirketi seçmemize olanak sağlasa.

4 yorum:

  1. bizim eve de 1 kaç sefer gelmedi her seferinde 2 defa aradım yoldayım dedi 1 hata sonra ben gidip şubeden aldım bir kez de gelen ürünümü adres yanlış diye geri gönderdi adresi kontrol ettik dogru sonrasında ama gelmektense böyle yol şeçiyorlar bir de merkez de oturmuyorsan yandın bekle ki gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle, kargonun geleceğini bilmesem hiç bir şekilde haberim olmayacaktı.

      Sil
  2. Şikayet var'a üye olursanız hem net cevap alıyorsunuz,hemen hemen hepsinde sorunlar oluyor.Aslında yeşilköydeyiz,bir tek mng ile sorun yaşamamıştık.Müşteri temsilciliğini arasanız,daha iyi sonuç alırdınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şikayet var'a üyeyim, evet dediğiniz gibi siteye yazınca çözüyorlar ama siteye yazmadan normal işlerini yapmaları gerektiğini düşünüyorum şirketlerin. Mng Keçiören şubesiyle 3 kez yaşadım aynı problemi. Reklam olarak gözükmesin diye yazmadım ama şimdi söyleyeyim yurtiçi kargo ve ptt kargoyu 3'er defadan fazla kullandım ve 1 kez bile sorun yaşamadım. Mng kargoyla 3 kez ardı ardına yaşamam neden oldu yazıma. Yani şikayet ediyorsunuz bir sonraki kargoda değişmiyor. Mng kargoyu bana sorarsanız kullanmam ama internette alışveriş ettiğim siteler nedense mng kargo ile anlaşmalılar, sırf bu yüzden internetten bile alışveriş yapmayı düşünmüyorum artık. İlginiz için teşekkür ederim.

      Sil

ÇEKİLİŞ SONUCU

  ÇEKİLİŞ SONUCU Merhaba çekilişleri sonucunu yoğunluk sebebiyle biraz geç açıklıyorum umarım yeni yıl sizlere uğurlu gelir. Çekiliş sonucu ...