Reklam

1 Eylül 2016 Perşembe

ÇİN'E YOLCULUK

Merhaba, Bu yazımda size anlatmakta gecikmiş olduğum bir seyahatimden bahsedeceğim. Mart ayında Çin'in Pekin şehrine gitme şansını yakaladım.Aranızda Çin'e gitmeyi düşünenler varsa yararı olacağına düşünüyorum. Öncelikle Çin'de hoşunuza gitmeyecek bazı özellikten bahsetmeliyim.Çin'de Facebook Twitter vb. uygulamalar yasak, telefonu elinden düşüremeyenlerdenseniz bundan pek hoşlanmayacağınız kesin.Pekin çok gelişmiş bir şehir olduğundan her yer de alışverişi merkezi var.Ve bu alışveriş merkezleri düşündüğünüz kadar ucuz değil. Turistik bazı alışveriş merkezlerinde pazarlık yapmanız gerekebilir hatta bu konuda yeterince başarılı olursanız 1200 yuanlık bir malı 600 yuan'a alabilirsiniz.Ciddi fiyat farklılıkları karşınıza çıkabilir.


Hello ,in this article I will talk about my delayed a trip to China .I went to Beijing in China in March.if somebody want go tı china I think would be of interest . First, ı want talk about you will not like some of the features in China..China ban Facebook Twitter.İn city hosting shopping . they aren't cheap as you think these shopping centers. You may need to do some bargain shopping in the tourist enough even if you're successful in this regard may be 1200 yuan to 600 yuan commodity against .The price differences.


 Eski tip binaların olduğu yerler de mevcut olmasına rağmen doğunun bir parça gizemini kaybettiği bir yer Pekin. Tabi bunun yanında bir çok güzel yanı da var.Çin yemeği seviyorsanız oldukça ucuz yemek yiyebilirsiniz.Otel fiyatları Türkiye'den ucuz değil.Çin Havayolu şirketleri ile uçmak isterseniz ulaşımınız da çok pahalı olmayacaktır.Türkiye'den firmaların aktarmasız uçuşları da mümkün. Çin'e gidip görmedim denmeyecek yerlerden sizinde aklınıza Çin Seddi geliyordur eminim.


An old-style building where the loss of a part of the mystery of eastern Beijing , although the current location. Of course, if you love a nice addition in the city.besides the food is pretty cheap food prices.If you want to fly with the airline it is cheap. There is direct flights from Turkey. . I have not seen the count go to China and I am sure you will not be called a place in the Great Wall of China is coming to your mind .


 Çin seddi'nin bir kısmını Pekinden ziyaret etmeniz mümkün.Eşsiz bir doğal güzelliğe sahip olan Çin seddi'ne gitmek için şehrin her yerinden turlar mevcut.
Great Wall of China from Beijing to available tours around the city.
Türkçe adı Yasak Şehir olan alan saray Pekin'in tam ortasında yer alıyor. Ming Hanedanı'ndan Çing Handanı'nın sonuna kadar kullanılmış Çin İmparatorluk sarayı olan saray 1406-1420 yıllarında inşa edilmiş. 1987 yılında Dünya Kültür Mirası Listesi'ne eklenmiş.
Forbiden City şehrin merkezinde Müzenin tam karşısında yer almaktadır. Ve buraya ulaşmak oldukça kolaydır.







Jingshan Park'ta Yasak Şehrin tam karşısında bulunan yeşillikleri ve yapılarının güzelliği ile mutlaka görülmesi gereken yerlerden.

You must see Jingshan Park in in front of Forbiden City.
    




Çok uzun bir yolculuktan sonra eminim Çin'e gittiğinize değecektir.
I'm sure it will be great.

İyi yolculuklar.
Good Holidays.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇEKİLİŞ SONUCU

  ÇEKİLİŞ SONUCU Merhaba çekilişleri sonucunu yoğunluk sebebiyle biraz geç açıklıyorum umarım yeni yıl sizlere uğurlu gelir. Çekiliş sonucu ...