Reklam

14 Şubat 2017 Salı

ANKARADAN SIKILANLAR İÇİN ALTERNATİFLER 2

Merhaba bu yazımda kışın muhteşem manzarası ile gidilebilecek ve Ankara'dan sadece 3 saat kadar uzaklıkta bulunan Ilgaz'ı tanıtacağım.
Ilgaz'a kendi arabanızla ya da günlük turlar ile gitmeniz mümkün.Günlük turlar genelde pazar günleri yapılıyor. benim katıldığım turun fiyatı 75 -TL idi yemek için 20-TL ödüyorsunuz.orada ekstra olarak harcamanız gereken ücretler kızak severler için 10-TL kıyafet günlük kiralama 50-TL ve kayak takımı ben açıkçası kendi kıyafetlerinizle gitmenizin çok daha ucuza geleceğini düşünüyorum.Gözlük günlük 15-TL'ye kiralanabiliyor ama ben bunu ara sıra yaparım kendi gözlüğüm olsun derseniz ucuz spor marketlerde 50-TL ye çok güzel gözlükler bulabilirsiniz.


Ilgaz,12 Şubat 2017


Ilgaz'da dinlenmek için bir kaç tesis mevcut biz Ankara Üniversitesi Konuk evini seçtik, iki katlı binada çay kahve servisleri yemekhane bulunmakta iki ayrı salonu mevcut alt kattaki salon daha sade iken üst kattaki salon şömine ile oldukça sessiz ve huzur dolu bir mekan haline gelmiş salon ayrıca satranç vb oyunlar oynamayı sevenler için ayrı bir bölme ile ayrılmış durumda.



Soğuğu çok sevmeyen biri olark yine de çok güzel zaman geçirdiğimi eklemeliym.Ankaradan kaçmak için gerçekten çok yakın ve huzur verici bir gezi olacaktır.Çok eğlenceli bir deneyim olan teleferikte dağın yüksek olması ve manzaranın güzelliğinden dolayı kaçırılmaması gereken fırsatlardan biri.Gidiş geliş 10-TL'ye bir bilet alarak dağın tepesinde fotoğraf çektirebilir manzaranın tadına varabilirsiniz.

İyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇEKİLİŞ SONUCU

  ÇEKİLİŞ SONUCU Merhaba çekilişleri sonucunu yoğunluk sebebiyle biraz geç açıklıyorum umarım yeni yıl sizlere uğurlu gelir. Çekiliş sonucu ...